Neem nu actie: bescherm onze lieve kinderen en de gehele familieleden met deze drank!

 

Neem nu actie: bescherm onze lieve kinderen en de gehele familieleden met deze drank!

 

Hartverscheurend was het toen ik las over een overleden kind met een ongeneeslijke ziekte. Er zijn vele kinderen met verschillende ziekten: ernstige onbehandelbare ziekten die direct na de geboorte of bij jonge leeftijd beginnen zoals: diabetes, spierziekte enz enz  dit is voor de ouders zeker een moeilijke tijd. Hoe ontstaan deze verschillende ziekten. Hoe lang moeten de kinderen met hun ziekten lijden? Dit geldt ook voor de volwassenen mensen.

 

Bij volwassenen komen vaak verschillende ziektes voor b.v.: depressies dit kan zelfs leiden tot geheugenverlies en verwarring, in 2014 hebben 1835 mensen in Nederland zelfmoord gepleegd. Dat is gemiddeld vijf zelfdodingen per dag. Dat blijkt uit cijfers van het CBS. Bij ouderen mensen komt ook vaak de ziekte van Parkinson en Alzheimer voor, helaas is hiervoor tot nu toe nog geen afdoende behandeling mogelijk. Het heeft wel veel  invloed  op het dagelijks leven van de patiënt en ook voor naaste en familie. 

 

Gezonde bloedcirculatie om hart- en vaatziekten te voorkomen.

Een goede bloedcirculatie is belangrijk om hart- en vaatziekten te voorkomen en om wondgenezing te bevorderen, een slechte bloedcirculatie wordt gekenmerkt door een beperkte bloedtoevoer door het hele lichaam. Als deze niet wordt behandeld, kan dit leiden tot chronische aandoeningen en kan het onherstelbare schade veroorzaken aan de belangrijkste organen van het lichaam, met name de hersenen en het hart. Slechte bloedcirculatie was vooraf alleen bekend bij mensen van middelbare leeftijd en ouderen, maar komt nu ook voor op grote schaal onder jongeren, ze veroorzaken problemen, variërend van spataderen, hoge bloeddruk, diabetes, nierfalen tot een beroerte die fataal kan zijn.

 

Ruim 1,2 miljoen Nederlanders hebben diabetes. Iets meer mannen dan vrouwen en elke week komen daar 1.200 bij! Ongeveer 6.000 kinderen tussen de 0 en 18 jaar en ongeveer 10.000 tot 12.000 kinderen van 0 tot 25 jaar diabetes type 1. Volgens Diabetes Fonds zijn in 2014 overleden ruim 2.700 mensen rechtstreeks aan diabetes. De werkelijke sterftecijfers zijn onbekend en liggen vele malen hoger, mede omdat veel mensen ook overlijden aan complicaties bijvoorbeeld hart- en nierfalen. Mensen met diabetes krijgen soms te maken  met hart- en vaatziekten, oogproblemen, nier schade, aangetaste zenuwen, depressie en tot twee keer zoveel kans op dementie en schade aan het brein.

Risicofactoren voor alzheimer: hart- en vaatziekten (Alzheimer en hart- en vaatziekten beïnvloeden elkaar), cholesterol en aminozuren en ouder worden. Factoren die bij hart- en vaatziektes een rol spelen, zijn dus ook van belang bij het voorkomen van alzheimer.

 

Ik weet wat het is om te leven met het lijden van anderen want mijn man heeft een hartziekte, drie van onze familieleden zijn diabetes en zelf geconfronteerd met mijn ziekte, duizenden vrouwen zijn slachtoffer van deze nare ziektes, maar nog steeds geen afdoende medicijnen voor genezing.

In overleg met de huisarts en de specialist heb ik geen behandeling met medicijnen gekregen. Na lange discussie met mijn man en familie, heb ik voor een alternatieve behandeling gekozen. Deze behandeling heb ik van mijn ouders en op internet gevonden. Na zeven jaar na vaststelling van mijn ziekte is er nogmaals, voor alle zekerheid, een uitgebreide test en onderzoek gedaan de specialist verklaarde dat er niets meer te ontdekken was. Dus een felicitatie waard. Tot nu toe leef ik nog steeds volgens het nieuwe levensstijl. Ik voel mij steeds gezonder en sterker.

De specialisten / wetenschappers hebben jaren veel verschillende onderzoekingen gedaan over verschillende ziekten, maar op 27 november 2014 is de nieuwe site VolksgezondheidEnZorg.info gelanceerd. Nederland telt 5,3 miljoen mensen met een chronische ziekte, komt veel voor in de leeftijd van 55 jaar en ouder. Ik hoop van harte dat binnenkort de onderzoekers / wetenschappers hun doel weten te bereiken om deze ziekten te kunnen voorkomen, zodat ons leven en onze samenleving verbetert zal worden.

 

Het is bekent dat miljoenen mensen lijden van hun ziekten en dat we er heel weinig aan kunnen doen? Nee, wij kunnen iets doen om de kwaliteit van ons leven te verbeteren, b.v. wij moeten er voor vechten en zoeken naar alternatieve genezing, het veranderen van ons levensstijl en eetpatroon en veel meer beweging. Mijn mening is dan ook dat bij zowel kinderen als volwassenen minder soorten van ziektes zullen ontstaan, met name zoals kanker, Alzheimer, Parkinson, prostaatkanker, alvleesklierkanker, borstkanker, huidkanker, kinderleukemie, artritis en reumatische artritis, depressief, obesitas en overgewicht. 

 

Ik heb mijn huidige levensstijl drastisch veranderd en ben terug gegaan naar mijn levensstijl van vroeger. 's Morgen voor het ontbijt drink ik een “kurkuma tamarinde drank” welke ik zelf maak. Ik ben reeds vanaf jonge leeftijd al bekend met verschillende soorten kruiden waaronder kurkuma.

 

Waarom zou u met het drinken van kurkuma / kurkuma water vandaag beginnen? Omdat kurkuma een geheim geschenk van de natuur is, vele studies / wetenschappers hebben ontdekt dat kurkuma een groot aantal eigenschappen bezit waaronder anti-inflammatoire, anti-oxidant en verbeter bloedcirculatie van het lichaam. Ook voor je ogen / longen / nieren, versterkt je tanden, reguleert hoge bloeddruk, behandelt diverse huidproblemen, verbetert het geheugen en de hersenfunctie, verbetert bloedcirculatie van het lichaam en verlaag je risico op hartziekten, verlicht artritis, versterkt het immuunsysteem, onderhoudt cholesterolgehalte, stimuleert de spijsvertering, regelt de stofwisseling en bevordert gewichtsverlies, bezit antiseptisch, pijnstillende eigenschappen en ontgift de lever. Daarom bescherm onze jongeren en lieve familieleden met deze bijzondere kruiden.

 

Ontdek de gezondheidsvoordelen van Kurkuma en Tamarinde. 

 

Onderstaand deel ik mijn eigen recept "Kurkuma Tamarinde Drank". Deze bijzondere kruidendrank bestaand al 100 jaar, zijn geschikt voor mannen, vrouwen, jongeren en sporters.

 

INGREDIENTEN VOOR 1 PERSOON OF VOOR 2 JONGEREN:

       -      3 gr geraspte verse kurkuma

       -      5 gr verse tamarinde

       -      Verse citroensap naar wens

       -      Suikers naar wens of zonder suiker (ik gebruik gewoon suiker, suiker is een brandstof voor alle cellen in ons lichaam. Spieren, organen, het zenuwstelsel: om           goed te kunnen laten functioneren, hebben ze energie nodig en de belangrijkste energiebron is suiker).

       -      1 kopje heet water

 

Bereidingswijze: Voegt de geraspte kurkuma en tamarinde in het kopje heet water en laat het 5 minuten intrekken, daarna moet het gezeefd worden en voegt dan suikers en citroensap toe, hoeveelheid naar wens.

 

Opmerking: deze drank is geen medicijnen, maar neem deze preventieve drank om gezond te blijven, een pluspunt is ook om dagelijks veel in bewegen te blijven dit komt de gezond ten goede. Deze medische informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg bij medische problemen en / of vragen altijd eerst een arts. Het is niet aanbevolen voor kinderen onder 7 jaar, vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, bij gal problemen, voor een operatie en in combinatie met medicijnen (o.a. bloedverdunners).

 

Ervaar het zelf!

 

Deelt deze bijzondere informaties met familie leden, maar ook aan uw buren, kennissen, vrienden en alle collega’s om te helpen. 

 

Wees daarvan bewust en verklein je risico om vele ziektes te voorkomen!