Vloeibare Kurkuma wordt beter door het lichaam opgenomen dan kurkuma poeder

Vloeibare Kurkuma wordt beter door het lichaam opgenomen dan kurkuma poeder omdat het actieve ingrediënt van Kurkuma de gele kleur sap van curcumine is. In Aziatische landen gebruikt deze geel sap als een gezonde drankje en medicijn tegen allerlei ziektes, zoals trombose en hersenaandoeningen, waaronder de ziekte van Alzheimer en Parkinson.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Aanbevolen drinkt Kurkuma Tamarinde Drank regelmatig om een verbeterde bloedcirculatie in het lichaam te krijgen. Een gezonde bloedcirculatie kan hart- en vaatziekten voorkomen. Kurkuma Tamarinde sap ook help depressief en huid problemen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Ontdekt de gezondheidsvoordelen van Kurkuma (curcuma longa linn) en Tamarinde (tamarindus indica).


Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    claeys lucrece (zondag, 22 januari 2017 19:32)

    Kan ik vloeibaere kurkuma kopen en wat is de prijs

  • #2

    Fresshi (zondag, 22 januari 2017 21:38)

    zie: https://www.fresshi.com/webshop/