Handgemaakte Ambachtelijke CP Zepen

 

Verzorg Je Huid Met Deze Zepen Op Natuurlijke Wijze. 

               Ongeparfumeerd "Rose Garden" Zeep

TEGENZONNEBRAND EN HYDRATERENDE ZEEP

Deze zeep is zeer geschikt voor een droge huid, beschermt tegen zonnebrand en hydrateren de huid op natuurlijke wijze.

Ingrediënten: kokosolie, olijfolie, castorolie, titanium dioxide, essential rozenolie, natriumhydroxide (NaOH)  en Aqua.

Gewicht: 150-160 gr

 

UITVERKOCHT!

        Licht Geparfumeerd "Kurkuma Tamarinde" Zeep

ACNE ZEEP

Kurkuma Tamarinde zeep is de juiste combinatie om gezicht- en lichaamshuid problemen bij tieners en volwassenen te overwinnen, het is rijk aan antioxidanten, verzacht en vertraagt veroudering van de huid mede door vrije radicalen, geschikt voor ieder huidtype en gevoelige huid, acne (jeugdpuistjes), jeukende- en andere huidproblemen. Voor maximale resultaat, raden we aan om de Super Natuurdrank Kurkuma Tamarinde te consumeren voor het reinigen van het lichaam op natuurlijke wijze. 

Ingrediënten: kokosolie, olijfolie, castorolie, huisgemaakte kurkuma tamarinde olie, natriumhydroxide (NaOH) en Aqua.

Gewicht: 150-165 gr

           Licht Geparfumeerd "Honing Rijst" Zeep

HUID VERLICHTEN / VERHELDER EN HYDRATERENDE ZEEP

Rijst en honing zijn een unieke combinatie als basis voor het maken van zeep. Rijst bevat eiwitten en vitamine C zijn nuttig om dode huidcellen te verwijderen en vervangen door nieuwe huidcellen die soepeler en helderder zijn. Honing hydrateerd de huid, overwint acne en geneest wonden. Geschikt voor ieder huidtype, verwijdert zwarte vlekken van acne littekens, versoepelt en verhelderd de huid, vooral meer aandacht op de knieën, ellebogen droger en donkerder van kleur dan de omringende de huid.

Ingrediënten: kokosolie, olijfolie, rijstolie, honing, rijst , natriumhydroxide (NaOH) en Aqua.

Gewicht: 125-130 gr


               Calendula Citrus Hydraterende Zeep

Het is geen geheim dat "calendula" (goudsbloem genoemd) en citrus effectief zijn voor het behoud van een gezonde huid. Calendula is een verzachtende middel en kan helpen de droge huid te hydrateren, het bevat ook carotenoïden die de huid voeden. Citroenen zijn supergoed voor huidafschilfering - verwijdering van dode huidcellen, ouderdomsvlekken, sproeten en verkleuring op het gezicht en om de huid ook lichter en feller te maken.

 

Handgemaakte Ambachtelijke Zeep wordt met luxe oliën en boter geproduceerd zoals: olijfolie, kokosolie, castorolie, sheaboter / karitéboter, cacaoboter, titanium dioxide, natuurlijke kleurstoffen,etherische calendula- en citrusolie, aqua, NaOH en verrijk met een stimulerende geur met en mix van citrus, grapefruit, citroen en limoen, met vleugje verse komkommer en jasmijn, en een vleugje ananas, zwarte bessen en champagne.

 

Parabenen-, Dierproef- en Palmolie-vrij, 97,5% natuur product.

 

Geschikt voor de gecombineerde tot vette huid en veganisten.

 

 

             Kamille Eucalyptus Spa en Hydraterende Zeep

Kamille en eucalyptus olie zijn de beste combinatie voor zeep maken, deze oliën zijn zeer effectief voor het verlichten en behandelen van diverse bacteriële infecties, jeuk te overwinnen, tegen zweet geur.

 

Gebruikt deze bijzondere hydraterende zeep als en dagelijkse spa, zeer verfrissend, met geselecteerde boter en oliën geproduceerd zoal: olijfolie, kokosolie, castorolie, sheaboter / karitéboter, cacaoboter, etherische kamille- en eucalyptus olie, titanium dioxide, natuurlijke kleurstoffen, aqua, NaOH en verrijk met een delicate geurolie die heeft noten van grapefruit, bergamot, theebladeren, jasmijn, perzik, lelie, muskus, barnsteen en Copaiba Balsam, ook de geur van eucalyptus zelf. 

 

Het gebruik van natuurlijke producten is de juiste keuze voor het behoud van een mooie en gezonde huid en de bescherming tegen vrije radicalen.

 

Parabenen-, Dierproef- en Palmolie-vrij, 97,5% natuur product.

Geschikt voor gevoelige huid en veganisten.

                       Roze Apple Hydraterende Zeep


                    Franse Lavendel Hydraterende Zeep


Glycerine Gezichtszepen

                      Kurkuma Tamarinde Zeep

Kurkuma Tamarinde zeep is de juiste combinatie om gezicht- en lichaamshuid problemen bij tieners en volwassenen te overwinnen, het is rijk aan antioxidanten, verzacht en vertraagt veroudering van de huid mede door vrije radicalen, geschikt voor ieder huidtype en gevoelige huid, acne (jeugdpuistjes), jeukende- en andere huidproblemen. Voor maximale resultaat, raden we aan om de Super Natuurdrank Kurkuma Tamarinde te consumeren voor het reinigen van het lichaam op natuurlijke wijze. 

Ingrediënten: Aqua, Sorbitol, Propylene Glysol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Stearate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium EDTA, Kurkuma, Tamarinde en Rose Essentiel Olie. 

Gewicht:  

                           Honing Rijst Zeep

Rijst en honing zijn een unieke combinatie als basis voor het maken van zeep. Rijst bevat eiwitten en vitamine C zijn nuttig om dode huidcellen te verwijderen en vervangen door nieuwe huidcellen die soepeler en helderder zijn. Honing hydrateert de huid, overwint acne en geneest wonden. Geschikt voor ieder huidtype, verwijdert zwarte vlekken van acne littekens, versoepelt en verhelderd de huid, vooral meer aandacht op de knieën, ellebogen droger en donkerder van kleur dan de omringende de huid.

Ingrediënten: Aqua, Sorbitol, Propylene Glysol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Stearate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium EDTA, Rijst, Honing en Jasmijn Essentiel Olie.

 

Gewicht:  

                          Koffie Vanille Zeep

Koffie en vanille is een harmonieuze mix als basis voor het maken van zeep, deze twee basis ingrediënten om acne te overwinnen, zijn rijk aan antioxidanten die huidbeschadiging door vrije radicalen kunnen voorkomen.

Geschikt voor ieder huidtype, verbergt zwarte vlekken van acne litteken en zwarte vlekken, gezichtshuid ophelderen en hebben veel extra voordelen voor de gezondheid en schoonheid van de huid.

 

 

Ingrediënten: Aqua, Sorbitol, Propylene Glysol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Stearate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium EDTA, Koffie, Vanille en Vanille Essentiel Olie.

Gewicht:  


                                                 Aardbeien Zeep

Aardbeien is ook een superfruit, boordevol krachtige anti-oxidanten en rijk aan vitamine C die je huid voedende voedingsstoffen bezorgen voor een gezonde en soepele huid. Onderzoek toont aan dat mensen die voedingsmiddelen eten die rijk zijn aan vitamine C minder rimpels en ouderdom huidproblemen hebben dan mensen die dat niet doen. Omdat aardbeien rijk aan vitamine C en krachtige anti-oxidanten hebben, is het zeer uitstekend als basis ingrediënten voor gezicht- en badzeep.

Geschikt voor: vette huidtype, gebruikt deze uitstekende natuurlijke scrub zeep om de elasticiteit van de huid te behouden en regenereren van nieuwe huidcellen, het houdt de huid jong. Ook helpt het bij verminderen van rimpels, het elimineren van overtollige vet op gezicht en lichaam, behandeling van acne, het verlicht de huid en geeft UV-huidbescherming . Voor maximale resultaat, regelmatige aardbeien consumeren.

 

Ingrediënten: Aqua, Sorbitol, Propylene Glysol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Stearate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium EDTA, Verse Aardbeien en Aardbeien Essentiel Olie.

Gewicht:  

                                              Blauwe Bessen Zeep

Geen twijfel dat vruchten heel gezond zijn, maar de vruchten zijn ook zeer goed voor schoonheid en gezonde huid, rijk aan vezels en vitaminen. Blauwe bessen is ideaal voor de basis ingrediënten voor het maken van bad- en gezichtszeep, het is een uitstekende bron van een aantal voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, antioxidanten, flavonoïden, fytochemicaliën enz en dit maakt het erg nuttig voor het leveren van een goede voeding aan onze huid. Deze antioxidanten bestrijdt tegen vrije radicalen, stabiliseert, voorkomt ook  vroegtijdige veroudering op afstand te houden. Door fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken en andere tekenen van veroudering te verminderen, zien we er langer jonger uit en zeer gunstig voor het helen van beschadigde huidcellen en weefsels.

Geschikt voor: elke huidtype, gebruikt deze uitstekende natuurlijke scrub zeep om dode en droge huidcellen te verwijderen en het verlichten van donkere kringen onder de ogen en behandeling van acne. Voor maximale resultaten, regelmatige blauwe bessen consumeren.

Ingrediënten: Aqua, Sorbitol, Propylene Glysol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Stearate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium EDTA, Verse Blauwe Bessen en Blauwe Bessen Essentiel Olie.

Gewicht: