Super Natuurdrank Fresshi Kurkuma Tamarinde Citroen is geschikt als Aperitief en Smoothie Mix.

10 redenen waarom we dagelijks blauwe bessen zouden moeten eten is door een onderzoek van U.S. Highbush Blueberry Council (www.blueberrycouncil.org/about-blueberries/ushbc/) bevestigd :

1.     Bevatten weinig calorieën maar veel voedingsstoffen.

2.     Het is de koning onder de voedingsmiddelen met antioxidanten. Antioxidanten zijn belangrijk,

          ze beschermen ons lichaam tegen schade door  vrije radicalen.

3.    Verminderen DNA-schade, wat bescherming kan bieden tegen veroudering en kanker.

4.    Bieden bescherming tegen beschadiging van cholesterol in het bloed.

5.    Kunnen de bloeddruk verlagen.

6.    Kunnen helpen bij het voorkomen van hartziektes.

7.    Kunnen helpen bij behoud van de hersenfunctie en verbetering van geheugen.

8.    Anthocyaninen in blauwe bessen kunnen een anti-diabetisch effect hebben.

9.    Stoffen in de bessen zouden kunnen helpen om urineweginfecties te bestrijden.

10. Kunnen spierschade helpen te verminderen na zware training.

Het is duidelijk dat blauwe bessen ongelooflijk gezond en voedzaam is. Ze zijn niet alleen zoet en kleurrijk, maar kunnen zowel vers als na het ontdooien uit de vriezer worden geconsumeerd, het is en blijft gewoon een heerlijke vrucht om van te genieten.

Bron: www.healthline.com/nutrition/10-proven-benefits-of-blueberries#section10

Aardbeien Fresshi Anti-oxidantten Smoothie.                                

Aardbeien Fresshi Smoothie is een gezonde en verfrissende smoothie. Super  Natuurdrank Kurkuma Tamarinde Fresshi is een natuur kruidendrank uit Indonesië  bestaat al meer dan 100 jaar, bevat vele goede eigenschappen (anti-inflammatoire en anti-oxidanten), kan helpen voor spijsvertering, detoxen, en verbetert bloedcirculatie. Aardbeien gezond voor het versterken van bloedvaten,  goed als antioxidant, goed voor de ogen en voor gezonde botten. 

 

Recept Aardbeien Fresshi Smoothie: 

200 gr verse aardbeien, voeg 200ml fresshi kurkuma tamarinde en pureren in een blender.  Direct consumeren terwijl het nog vers is. 

Ananas Fresshi Anti - Inflammatoire Smoothie.

Ananas Fresshi Smoothie is een gezonde en verfrissende smoothie. Super Natuurdrank Kurkuma Tamarinde Fresshi is een natuur kruidendrank uit Indonesië bestaat al meer dan 100 jaar, bevat vele goede eigenschappen (anti-inflammatoire en anti-oxidanten), kan helpen voor spijsvertering,  detoxen, en verbetert bloedcirculatie.  Ananas bevat spijsverteringsenzym bromelain, is een natuurlijk enzym dat het spijsverteringsstelsel ondersteunt bij het afbreken en absorberen van voedingsstoffen uit het voedsel dat we eten, bestrijdt tegen artritispijn op natuurlijke wijze, ook helpt sportmensen sneller te herstellen na een operatie aan spierweefsels.  

Recept Ananas Fresshi Smoothie: 

 200 gr verse stukjes ananas, voeg 200ml fresshi kurkuma tamarinde en pureren in een blender. Direct consumeren terwijl het nog vers is. 

Ananas Rode Bessen Fresshi Anti-oxidanten en Anti-inflammatoire Smoothie.

Ananas Rode Bessen Fresshi Smoothie is een gezonde en verfrissende smoothie. Super Natuurdrank Kurkuma Tamarinde Fresshi is een natuur kruidendrank uit Indonesië bestaat al meer dan 100 jaar, bevat vele goede eigenschappen (anti-inflammatoire en anti-oxidanten), kan helpen voor spijsvertering, detoxen, en verbetert bloedcirculatie. 

Ananas bevat spijsverteringsenzym bromelain, is een natuurlijk enzym dat het spijsverteringsstelsel ondersteunt bij het afbreken en absorberen van voedingsstoffen uit het voedsel dat we eten, bestrijdt tegen artritispijn op natuurlijke wijze, ook helpt sportmensen sneller te herstellen na een operatie aan spierweefsels. Rode Bessen bevat veel anti-oxidanten en die helpen bij ontgiften van het lichaam. Over het algemeen bevordert rode bessen de spijsvertering en werk het licht laxerend, helpt gifstoffen beter uit het lichaam af te voeren en pas in een detox-dieet.

Recept Ananas Rode Bessen Fresshi Smoothie: 

200 gr verse stukjes ananas en rode bessen, voeg 200ml fresshi kurkuma tamarinde en pureren in een blender. Direct consumeren terwijl het nog vers is.