Mijn journey


Achtergrond productie van Super natuurdrank en                           Ambachtelijke handgemaakte zepen fresshi.

Geïnspireerd door de schoonheid en verlangens van elke vrouw, produceren wij de ambachtelijke geparfumeerd en ongeparfumeerd handgemaakte zepen

op basis van natuurlijke ingrediënten zoals: kokosolie, olijfolie, castorolie, sheaboter, cacaoboter, walnoot olie, rijst olie, amandel olie, avocado olie en Aqua.

Meer dan ooit willen alle vrouwen huidverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten voor een goede reden, vanwege de natuur bieden ons 

vele uitstekende manieren om goed, veilig en effectief voor onze huid te zorgen.

 

Een stralende gladde en gezonde huid hebben is ieders droom, kurkuma tamarinde drank en zeep is

een perfecte combinatie om acne en huidaandoening te behandelen.

 

Huidziekte / huidaandoening is voor iedereen, die daar mee te maken hebben, een nachtmerrie ook voor tieners die acne hebben. Veel jongeren in de puberteit

krijgen last van acne, het kan ook zelf psychische problemen geven in het dagelijks leven. In veel Aziatische landen worden nog steeds veel traditionele

kruiden en specerijen gebruikt voor de behandeling van huidaandoening op natuurlijk wijze, zoals maskers, natuur zepen enz met ingrediënten

van rijst, honing, kurkuma, tamarinde en andere kruiden en specerijen.

Met deze natuurlijke ingrediënten produceren we kurkuma tamarinde drank om het lichaam te reinigen van binnenuit. Gezicht en badzepen kurkuma tamarinde,

zonder toevoeging van conserveringsmiddelen en andere chemicaliën, om acne en andere huidaandoening te behandelen op natuurlijke wijze.

Het bedekken van acne met make-up is niet genoeg, de beste manier om de huidaandoening te behandelen en schoonheid en gezonde huid te behouden is alleen om natuur producten te gebruiken.  

 

 

Detoxen (ontgiften), overgangsklachten en spierpijn! 

Kurkuma Tamarinde Natuurdrank is een bijzondere drank uit Indonesië bestaat al meer 100 jaar. Het is een natuur kruidendrank bevat vele goede eigenschappen (anti-inflammatoire, anti-oxidanten).   

In Indonesië staan de kruiden en specerijen op de eerste plaats als een krachtige en heel voedzame kruidendrank om de schoonheid en gezondheid te behouden. Vele soorten natuurdranken die op basis van verschillende kruiden en specerijen zijn gemaakt  en dagelijks worden geconsumeerd. Deze dranken bevatten vele eigenschappen. Kurkuma tamarinde drank is de primaire keuze voor alle mannen envrouwen omdat deze verfrissend, gezond en lekker van smaak is.

Kurkuma (curcuma longa) is een groep knollen die vele gezondheidsvoordelen bevatten, geeft ook een smaak aan de gerechten. Deze drank wordt nog unieker door toevoeging van tamarinde (tamarindus indica).   

Kurkuma Tamarinde is de beste combinatie voor deze drank, verbeterd de bloedcirculatie. Een gezonde bloedcirculatie kan hart- en vaatziekten voorkomen. Deze bijzondere drank is geen medicijnen maar neutraliseert, het in balans brengen, afslanken en detoxen (het ontgiften van je lichaam) op natuurlijke wijze, helpt ook tegen overgangsklachten en spierpijn na het sporten.  

De voordelen van Kurkuma Tamarinde Natuurdrank zijn als volg samen te vatten: 

1.   In de wetenschap is gebleken dat kurkuma mogelijk ook gal kan produceren om vet te vernietigen, terwijl tamarinde ook in staat is om de hartslag te stimuleren, het bloed beter

     rond te pomp zodat er een verbeter bloedcirculatie in het lichaam ontstaat.

2.   Rijk aan vit. C deze zijn nuttig voor het immuunsysteem, verlichter / verhelder, verjongen en verzacht de huid, helpt bij de regeneratie van antioxidanten die  neutraliseert

     vrije radicalen, doodt virussen.

3.   Als anti-inflammatoir en antioxidanten, deze eigenschappen zijn gerelateerd aan het gehalte aan essentiële oliën in kurkuma.

4.   Kurkuma neutraliseert gifstoffen in het lichaam.  

5.   Het regelmatig consumeren van kurkuma tamarinde drank normaliseert / elimineren het proces van de menstruatie (menstruatiepijn) bij vrouwen, tegen overgangsklachten

     en spierpijn na het sporten.

6.   Kurkuma Tamarinde is de beste keuze om af te slanken en reinigt het lichaam op een natuurlijk wijze, verbetert de stofwisseling en vermijd vetophopingen in het lichaam.

7.   Het versnelt de genezing van open wonden in de maag.  

 

Fresshi is puur natuurdrank, duurzaam en eerlijk product aan de consumenten te leveren. Niet aanbevolen voor operatie en in combinatie met medicijnen (o.a. bloedverdunners).  

Vloeibaar kurkuma wordt beter door het lichaam opgenomen dan kurkuma poeder omdat het actieve ingrediënt van kurkuma de gele kleur sap van CURCUMINE is. 

 Ontdek de kracht van kruiden en specerijen! 

De gezondheidsvoordelen van kruiden en specerijen:  

 

1. Ze bijdragen aan een enorme verbetering op de gezondheid.

2. Er zitten boordevol antioxidanten en hebben daardoor een positief effect aan het lichaam.

3. Ze bevatten bioactieve stoffen (ze zouden ontstekingsremmende eigenschappen) en veleantioxidanten die beschermen ons lichaam tegen vrije radicalen (beschermen tegen bacteriën, virussen, schimmels), antioxidanten ook helpen je lichaam te vechten tegen ziekte en veroudering.

4. Ze bevatten meer antioxidanten dan groente en fruit per 100 gram.

5. Ze bevatten veel belangrijke mineralen en vitaminen en stimuleren tevens een goede werking van je stofwisseling, ze zijn vooral belangrijk voor de groei van het lichaam.

6. Versterk immuunsysteem in het lichaam is van groot belang voor een optimale gezondheid en ook je lichaam in balans brengen.

7. Ze hebben een unieke smaakmaker voor veel verschillende gerechten en dranken.

 

Ik ben met vele soorten gember groot gebracht, natuurlijk met planten uit eigen tuin. Velen soorten kruidendranken heb ik tijdens mijn jonge leeftijd geconsumeerd en heb ontzetten veel met verschillende kruiden en specerijen / bladeren dranken leren maken, van zoet-, zure-, pittig- en bitterdranken, maar wel gezoet met honing en verfris met limoen of citroen. Kruiden zijn vaak wat milder van smaak dan specerijen, die meestal wat scherper en pittiger / bitter van smaak zijn.

 

De voordelen van deze kruiden en specerijen zijn niet allemaal wetenschappelijk bewezen maar onderzoekingen van honderden jaren geleden (voornamelijk) door oosterse geneeskunde heeft wat me betreft genoeg bewijs geleverd van de krachtmetingen van kruiden en specerijen, mede ook omdat de laatste 10 jaar vele westerse wetenschappers onderzoeken hebben gedaan over de gezondheidsvoordelen van deze kruiden en specerijen, dit heeft me nog eens extra zekerheid gegeven.

 

Gebaseerd op de vele gezondheidsvoordelen van kruiden en specerijen hebben mij gemotiveerd om een beetje van mijn kennis en ervaringen te delen met andere met een missie en visie .

- Mijn missie: “Back to Nature”, dit betekent eten en drinken uit de natuur, gemaakt met eenvoudige met gezonde en verse ingrediënten.

- Mijn visie: In een gezonde levensstijl levert een gezonde geest in een gezonde lichaam.

 

Een gezond eten / drinken – en levenspatroon is zo belangrijk in mijn missie en visie en past bij het doel om mensen op eigen kracht hun leefstijl te veranderen, dit geldt ook voor de kinderen om hun op te laten groeien tot gezonde levensstijl, ouders moeten hun kinderen hierbij ondersteunen en betrekken (ook wel commitment) en zelf het goede voorbeeld geven. Begin met een gezonde lifestyle, een gezond leven hoeft helemaal niet duur te zijn. Hoe meer je weet, hoe eenvoudiger het is om gezonder te leven. Gebruikt kruiden en specerijen aan je lichaam te geven, omdat deze veel mineralen en vitaminen bevatten hierdoor ontstaat een immuunsysteem en brengt het lichaam weer in balans. Sommige kruiden en specerijen bevatten ook veel antioxidanten die vele gezondheidsvoordelen hebben zoals stofwisseling of metabolisme en boost je lichaam vraagt hierom. Probeer ook thee van verse kruiden en specerijen te maken, bijvoorbeeld verse munt bladeren of verse gember. Eerst een klein beetje van de kruiden en specerijen mengen, zodat je kunt proeven of de kruiden mix van de thee wel de smaak naar je wens is.

 

Geef jezelf rust na een zware drukke tijd, dit is heel belangrijk voor je lichaam en geest, neem even tijd voor rust en ontspanning. Ontspanning is nodig om het lichaam en geest weer te laten herstellen. Tijdens een rust periode of een groot gedeelte van het jaar, gebruikt dan minder alcohol, -koffie, -suiker, en -tabak, zodat door gebruik van natuur / biologische producten (levensmiddelen, kruiden en specerijen) je lichaam weer tot rust komt. Ik ga er vanuit dat mijn kennis en ervaringen mogelijk een kleine bijdrage aan de maatschappij kan zijn.Vloeibare Kurkuma wordt beter door het lichaam opgenomen dan kurkuma poeder!

Vloeibare Kurkuma wordt beter door het lichaam opgenomen dan kurkuma poeder omdat het actieve ingrediënt van Kurkuma de gele kleur sap van curcumine is. In Aziatische landen gebruikt deze geel sap als een gezonde drankje en medicijn tegen allerlei ziektes, zoals trombose en hersenaandoeningen, waaronder de ziekte van Alzheimer en Parkinson. Aanbevolen drinkt Kurkuma Tamarinde Drank regelmatig om een verbeterde bloedcirculatie in het lichaam te krijgen. Een gezonde bloedcirculatie kan hart- en vaatziekten voorkomen. Kurkuma Tamarinde sap ook help depressief en huid problemen.                      

Ontdekt de gezondheidsvoordelen van Kurkuma (curcuma longa linn) en Tamarinde (tamarindus indica).Commentaren: 0

Mijn besteming

'Under Construction'

Plaatsen

'Under Construction'

mensen

'Under Construction'