Agenda


de Publieksdag Gezondheidszorg M/V 26 november 2016.        bezoek stand van fresshi op dit evenement.

 

VUmc en Zus & Zorg organiseren publieksdag!

 

Meer onderzoek naar MAN/VROUW-verschillen in de zorg

Op 26 november 2016 organiseert VUmc, samen met ZUS & Zorg, de Landelijke Publieksdag Gezondheidszorg M/V. Hierbij staan de verschillen tussen mannen en vrouwen in de gezondheidszorg centraal. De dag wordt geopend door oud -Kamervoorzitter Gerdi Verbeet, ambassadeur van het nieuwe Women’s Health Research Fund en voorzitter van de Patiëntenfederatie Nederland.

 

Een gynaecoloog en een cardioloog leggen uit dat vrouwen vaak niet de goede zorg krijgen omdat er onvoldoende kennis is over man/vrouw-verschillen. Interventie-cardioloog Yolande Appelman en gynaecoloog Wouter Hehenkamp van VUmc over man/vrouw-verschillen: “Een hartinfarct bij vrouwen wordt niet altijd herkend. Symptomen komen namelijk ook vaak voor bij vrouwen in de overgang of bij stress. Vrouwspecifieke aandoeningen zijn vaak nog onderbelicht. Medisch onderzoek is veelal gebaseerd op gezonde jonge mannen . Er moet meer erkenning komen voor de verschillen tussen mannen en vrouwen. Daarmee verbetert de kwaliteit van de gezondheidszorg, de kwaliteit van leven van vrouwen en mannen en worden er minder onnodige zorgkosten gemaakt.”

Isa Hoes en Medina Schuurman vertellen over hun nieuwe boek

Er is een vrolijke presentatie van het nieuwe boek ‘Te lijf’ van de actrices/schrijfsters Isa Hoes en Medina Schuurman. Ze vertellen over het ouder worden en welke ongemakken dit met zich mee brengt. ’s Middags zijn er lezingen van specialisten over onder andere het hart, menstruatie, migraine, depressie, de overgang en reuma. Op het Gezondheidsplein zijn stands van patiëntenorganisaties en verschillende zorgprofessionals. Er is speciale aandacht voor depressie, de bekkenbodem, seksualiteit en de overgang. Ook is er een speedspreekuur met artsen. Verder is er informatie te vinden over uiteenlopende thema’s zoals voeding, vitaliteit en verzorging.

 

Het onderwerp M/V-verschillen staat inmiddels op de politieke agenda dankzij Womeninc en de Alliantie Gender & Gezondheid. Met de publiekscampagne ‘Behandel me als een dame’ zorgen zij voor bewustwording onder zorgprofessionals, de patiënt en het publiek.

 

Voor VUmc is meer onderzoek naar m/v-verschillen in de zorg een speerpunt. Er is een onderzoeksfonds opgericht: het Women’s Health Research Fund. Alle exposanten die mee doen aan de publieksdag doneren met hun bijdragen aan dit fonds. De toegang is gratis voor bezoekers. Aanmelden kan via www.zusonline.nl. Wees er snel bij want vol=vol.

 

 

Bezoek onze stand "Fresshi" op 26 november 2016 van dit evenement.

Tijd: 10:00 tot 16:00 uur 

Locatie: Amstelzaal, foyer, VUmc Amsterdam. .De gezondheidsvoordelen van kruiden en specerijen

 

Bunga Harapan gespecialiseerd in de authentieke Javaanse - Indonesische keuken.

Kruiden en specerijen geven je gerechten niet alleen meer smaak maar hebben ze bijdragen aan een enorme verbetering op de gezondheid, er zitten boordevol antioxidanten ook in balans brengen van het lichaam.

Op basis van vele gezondheidsvoordelen van de kruiden en specerijen, bieden wij Verse Kant-en-Klare boemboes.

á € 2,39 per 250 ml

 


Oporsaus

Roedjaksaus

Rempahsaus

Javaanse kerriesaus

KetjapsausVerse kant-en-klare boemboes

 

á € 2,39 per 250 ml

Lekker, makkelijk en gezond!

 

 


Commentaren: 2
 • #2

  Fresshi (donderdag, 22 september 2016 22:59)

  Hartelijk dank voor uw bezoek mevr. M.Smulders.
  Mvg,
  Fresshi Team

 • #1

  M.Smulders (zondag, 18 september 2016 18:00)

  Fresshi is een natuurlijke drank en de smaak is prima!
  Een goede ontvangst met deze verfrissend en zeker gezondheidsdrank.
  Hierna werden we verwend met een overheerlijke Indische kippensoep;
  Met uiteraard de ingredienten van kruiden en specerijen.
  Die ook gebruikt worden bij het vlees van het hoofdgerecht.
  Ter afsluiting kregen we overheerlijke verse vruchten.
  Bedankt voor de informatief en gezellige ontvangst.

  Het is zeker de moeite waard, om hier terug te komen.

  Groetjes en tot ziens,

  van M.Smulders