Fresshi producent van Natuurdrank en Handgemaakte Ambachtelijke Zepen

Een bijzondere super natuurdrank op basis van kruiden en specerijen.

In Indonesië staan de kruiden en specerijen op de eerste plaats als een krachtige en heel voedzame kruidendrank om gezond te blijven. Het heeft ook invloed op schoonheid en uithoudingsvermogen. Met deze verschillende kruiden wordt een bijzondere drank gemaakt. Deze drank (van kurkuma tamarinde) is een primaire keuze voor alle vrouwen, omdat er vele voordelen zijn, zoals o.a. uithoudingsvermogen, bevorderd het afslanken en reinigt het lichaam op een natuurlijke wijze, daardoor zijn de vrouwen zich zo bewust van hun lichaam. Het beste gebruikt verse kurkuma, kurkuma of turmeric wordt ook wel geelwortel genoemd, maar niet iedere geelwortel is kurkuma (curcuma longa), er is andere soorten gele kurkuma (curcuma xanthorizha rhizoma) of bekend als "Temoelawak" genoemd die heeft verschillende karaktereigenschappen. Meestal kurkuma / kurkuma turmeric / turmeric kurkuma / geelwortelpoeder / koenyit gewoon in een glazen fles in de supermarkt heeft gestaan. 

 

Waarom zou u met het drinken van kurkuma en tamarinde vandaag beginnen ?

Vele studies / wetenschappers hebben ontdekt dat kurkuma en tamarinde een groot aantal eigenschappen bezit waaronder anti-inflammatoire, antioxidanten, antiseptisch, pijnstillende, ontgift de lever en DAGELIJKS ONTGIFTEN. Het reinigen is een belangrijk onderdeel van een gezond lichaam.

Vele voordelen van kurkuma tamarinde drank zijn voor mannen en vrouwen heel gevarieerd onder andere:

 

1.    In de wetenschap is gebleken, dat kurkuma  mogelijkheid geeft gal te produceren om vet te vernietigen, terwijl tamarinde ook in staat is om de hartslag te stimuleren, het bloed beter rond te pompen zodat een verbeter bloedcirculatie in het lichaam ontstaat. 

2.    Rijk aan vit. C die nuttig zijn voor de stimulans voor het immuunsysteem verlichter / verhelder en maakt huid zachter. Omdat vit. C de melanine in de huid kan doden daarom verhelderd de huidskleur. Vit. C in kurkuma / kurkuma turmeric / turmeric kurkuma / verse kurkuma / geelwortelpoeder / kan ook vermindering geven van het vetgehalte in het bloed en verhoogt het vet metabolisme. Een ander positief effect ven het vet metabolisme is een verminderde risico op hypertensie en hartinfarct. Vit. C ook help bij de regeneratie van anti-oxidanten en neutraliseert vrij radicalen, doodt verschillende virussen.

3.    Anti-inflammatoire en anti-oxidanten, zijn eigenschappen gerelateerd van het gehalte aan essentiële in kurkuma. 

4.    Het gehalte van antioxidanten van Kurkuma Tamarinde kan voor natuurlijke huidverjonging helpen, dit begint van binnenuit. Kurkuma neutraliseert gifstoffen in het lichaam. In een gezond lichaam en vrij van giftige stoffen zal dit een positief effect hebben op de huid, de huid wordt gezonder en vuil vrij.

5.    Normaliseren van het proces van menstruatie bij vrouwen gaan vaak met vervelende pijnen. Bij het regelmatig drinken van kurkuma tamarinde drank zullen de eventuele pijnen flink gaan afnemen, en herstelt een positieve aura, welke verloren is gegaan door vrije radicalen, elimineren lichaamsgeur tijdens de menstruatie maar ook de geur in het vaginale gebied.

6.    Sap kurkuma tamarinde /  kruidendrank kurkuma tamarinde is het beste keuze om af te slanken, verfrist en reinigt het lichaam op een natuurlijk wijze. Samenstelling die in kurkuma en tamarinde aanwezig zijn kunnen de stofwisseling in het lichaam verbeteren. Bovendien geeft deze combinatie (kurkuma en tamarinde) een betere bloedcirculatie en stroomt zuurstof door het lichaam. 

7.    Het versnelt ook genezing bij open wonden, dit wordt geassocieerd met de inhoud van curcumine in kurkuma.

Kwaliteit duurzaam

Op basis van diverse biologische ingrediënten van hoge kwaliteit kruiden en specerijen, het juiste compositie en duurzame productieprocessen maakt  "Fresshi" een bijzondere drank, eerlijk en duurzaam product te creëren. Deze specerijen zorgen van nature voor een gezonder lichaam. Fresshi heeft natuurlijk kleur, -smaak en -aroma, geen conserveermiddelen toegevoegd.  

Sociale veranwoordelijkheid

Fresshi is een bijzonder en verfrissende drank die meer plezier geeft in je leven.

Door regelmatig Fresshi te drinken reinigt u uw lichaam op natuurlijke wijze. Hierdoor krijgt u na verloop van tijd meer energie, een fitter lichaam en kan het u helpen met gewichtsverlies. Deze bijzondere drank is geschikt voor mannen, vrouwen en sporters!

Comfort

Fresshi kopen is heel eenvoudig via onze webwinkel te bestellen, wij zorgen ervoor dat de bestelling gratis thuis wordt afgeleverd via Post.nl in heel Nederland.